Коржики кукурудзяні з кленовим маслом
млинці, оладки, сирники здорове харчування, лікувальне харчування
21 Лютого, 2018
172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)
Ingredients
ДЛЯ КОРЖІВ:
Яйця - 2 шт.
Маслянка (пахта) - 1,5 склянки
Масло вершкове - 3 ст. ложки
Кукурудза солодка консервована - 1 склянка
Борошно кукурудзяне - 2 склянки
Цукор - 2 ст. ложки
Сіль - 1 ч. ложка
ДЛЯ КЛЕНОВОГО МАСЛА:
Масло вершкове - 200 г
Cироп кленовий темний - 0,5 склянки
ДЛЯ ПРИКРАШАННЯ:
Яблука - 2 шт.
Сіль
Кориця
Масло вершкове - 0,25 склянки
Сироп кленовий темний - 0,5 склянки
М'ята
Цукор кондитерський
Чорниця
Directions
1ТІСТО: Для основи тіста змішати яйця, маслянку та розтоплене масло, зерна консервованої кукурудзи. В окремому посуді змішати кукурудзяне борошно, цукор, сіль, соду. З'єднати сухі компоненти та рідку основу тіста. Дати тісту постояти 20 хвилин в прохолодному місці.
2КЛЕНОВЕ МАСЛО: За допомогою блендера змішати розм'якшене масло та кленовий сироп.
3Обсмажити посипані корицею і сіллю шматочки яблука, покласти в окремий посуд.
4Сковороду протерти і добре змастити маслом. Обсмажувати кожен коржик по 2 хвилини з кожного боку.
5Теплі млинці та яблука сервірувати на блюді наступним чином: коржик, зверху дві скибочки яблука, накрити коржиком, змастити кленовим маслом, скропити гарячим кленовим сиропом, прикрасити ягодами, м'ятою і цукром.
Дієта безглютенова