Коровай з млинців з печінкою

  ,   

4 Листопада, 2016

Блины и блинчики (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 10 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Борошно пшеничне - 200 г

Молоко - 500 г

Цукор - 15 г

Сіль

Яйця - 1 шт.

Олія - 1 ст. ложка

ДЛЯ ФАРШУ:

Печінка куряча - 150 г

Сметана - 50 г

Масло вершкове - 40 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Яйця варені - 4 шт.

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Збити яйце з сіллю та цукром. Додати молоко та борошно, замісити тісто та спекти млинці, підсмажуючи з обох сторін.

2Цибулю подрібнити та обсмажити на маслі, додати дрібно нарізану печінку, смажити разом кілька хвилин. Додати в фарш рубані яйця, сметану, перемішати, посолити, поперчити.

3Глибоку форму змастити олією та укласти в неї млинці, перекладаючи їх фаршем.

4Запікати коровай в духовці 30 хвилин і подавати, виклавши на блюдо.

00:00