Косички медові з горіхами
випічка духовка, здорове харчування, хлібопічка
20 Квітня, 2018
227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Вода - 0,25 склянки
Сметана густа - 1 склянка
Масло вершкове розм'якшене - 2 ст. ложки
Яйця - 1 шт.
Борошно - 3,5 склянки
Цукор - 2 ст. ложки
Сіль - 1 ч. ложка
Дріжджі сухі - 2,25 ч. ложки
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Волоські горіхи нарізані - 0,5 склянки
Масло вершкове розм'якшене - 75 г
Мед - 0,25 склянки
ДЛЯ СОУСУ:
Масло вершкове - 60 г
Цукор коричневий - 1/3 склянки
Мед - 0,25 склянки
Directions
1Всі інгредієнти викласти в ємність в порядку, рекомендованим виробником хлібопічки.
2Вибрати програму «Тісто».
3Після закінчення програми тісто вийняти, розкачати.
4НАЧИНКА: Ретельно перемішати горіхи, масло та мед.
5Викласти начинку на половину пласта тіста, другою половиною закрити начинку зверху і защипнути по краях.
6Гострим ножем нарізати кілька смуг паралельно защипам. Смуги сплести в косички.
7СОУС: Перемішати розтоплене вершкове масло, цукор і мед.
8Форму покрити вощеним папером, налити соус, зверху на соус покласти «косички», накрити рушником, дати підійти, доки їх обсяг не збільшиться в 2 рази.
9Випікати в розігрітій до 190°С духовці 20‑25 хвилин.
10Готові косички вийняти з духовки та перевернути, щоб соус опинився зверху.