100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Капуста - 1 середній качан
Манна крупа - 100 г
Молоко - 100 мл
Яйця - 3 шт.
Сухарі - 0,5 склянки
Олія - 3 ст. ложки
Сметана - 200 мл
Directions
1Капусту очистити, дрібно нашаткувати та скласти в каструлю. Туди ж влити гаряче молоко, поставити каструлю на плиту, накрити кришкою і тушкувати до готовності приблизно 30-40 хвилин.
2У готову капусту поступово всипати манну крупу, безперервно помішуючи, щоб не було грудок, і продовжувати тушкувати ще 5-10 хвилин.
3Після цього каструлю зняти з вогню, в капусту додати яєчні жовтки, сіль, добре вимішати та охолодити.
4З охолодженої маси приготувати котлети, змочити їх в яєчному білку, обкачати в сухарях і обсмажити з обох боків.