Лобіо зі стручкової квасолі

    

1 Травня, 2017

Блюда из фасоли (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Квасоля стручкова - 500 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Помідори - 3-4 шт.

Олія - 4 ст. ложки

Часник - 2 зубчики

Кінза - 50 г

Зелень петрушки - 3 гілочки

Базилік фіолетовий - 2 гілочки

Чабер мелений - 2 ч. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Квасолю нарізати шматочками, відварити, відвар злити в окремий посуд.

2Помідори ошпарити й, очистивши від шкірки, дрібно нарізати.

3У сковороду з товстим дном влити олію, злегка обсмажити на ній дрібно нарізану цибулю.

4Додати нарізані помідори, квасолю, 0,25 склянки відвару, тушкувати на середньому вогні 10 хвилин без кришки, потім 2-3 хвилини на слабкому вогні під кришкою. Зняти з вогню.

5Часник потовкти із сіллю. Разом з рубаною зеленню та чабером додати часник до квасолі, посолити, поперчити за смаком.

6Перед подачею на стіл оформити лобіо листочками базиліку.

00:00