Лобіо з квасолі

    

1 Жовтня, 2016

Источник: 365 рецептов грузинской кухни

  • Cook: 2 hrs 50 mins

Ingredients

Квасоля червона - 1 кг

Цибуля ріпчаста - 3 головки

Часник - 4 зубчики

Хмелі-сунелі - 10 г

Коріандр мелений - 10 г

Кінза - 1 пучок

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1Квасолю залити водою, додати 1 подрібнену головку ріпчастої цибулі і варити 2,5 години.

2Коли квасоля розвариться, розім'яти її так, щоб не залишилося цілих бобів, і варити ще 10 хвилин.

3Зняти з вогню, посолити, додати подрібнену ріпчасту цибулю, часник, зелень кінзи і спеції. Можна прикрасити подрібненим болгарським перцем.

00:00