Млинниця з кремом

  ,   

22 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

МЛИНЦІ:

Борошно - 200 г

Яйця - 3 шт.

Молоко - 3,5 склянки

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Лимон - 0,5 шт. (цедра)

Масло вершкове - 1 ст. ложка

КРЕМ:

Яйця - 4 жовтки

Цукор - 4 ст. ложки

Сметана густа свіжа - 100 г

Directions

1Сильно збити яйця сіллю, додати цукор, 1,5 склянки молока, натерту лимонну цедру і борошно. Все це добре розмішати і розвести 2 склянками молока, вливаючи його поступово. Якщо тісто буде дуже рідким, додати трохи борошна, якщо густим, то молока.

2На маленьку сковороду покласти трохи олії і випікати по обидва боки тонкі млинці.

3КРЕМ: Жовтки розтерти до білого кольору з цукром, додати свіжу густу сметану, ретельно розмішати.

4Каструлю або форму змастити маслом, посипати сухарями, на дно покласти млинець, потім - шар крему - і так чергувати, поки каструля не закінчиться.

5Зверху накрити млинцем, поставити в помірно нагріту духовку хвилин на 20, щоб крем спікся.

6Викласти на блюдо, посипати цукром.

00:00