Млинниця з лівером

  ,   

20 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

МЛИНЦІ:

Борошно - 200 г

Яйця - 3 шт.

Молоко - 3,5 склянки

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Лимон - 0,5 шт. (цедра)

Масло вершкове - 1 ст. ложка

ФАРШ:

Яловичина - легеня та печінка

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Петрушка - 1 корінь

Лавровий лист

Олія рослинна - 2 ст. ложки

Яйця — кілька штук

Directions

МЛИНЦІ:

1Сильно збити яйця сіллю, додати цукор, 1,5 склянки молока, натерту лимонну цедру та борошно. Все добре розмішати і розвести 2 склянками молока, вливаючи його поступово. Якщо тісто буде дуже рідким, додати трохи борошна, якщо густим, то молока.

2На маленьку сковороду покласти трохи олії і випікати тонкі млинці з двох боків.

ФАРШ:

1Легеню та яловичу печінку зварити в підсоленій воді з морквою і коренем петрушки, лавровим листом та іншими прянощами, вийняти, остудити, пропустити через м'ясорубку.

2Дрібно порубану цибулину підсмажити в олії, додати легеню та печінку, все разом обсмажити, додати солі, перцю, мускатного горіха, кілька дрібно порубаних яєць, перемішати, остудити.

МЛИННИЦЯ:

1Каструлю змастити маслом, укласти млинці, перекладаючи кожен приготованим фаршем, зверху закрити млинчиком, змастити маслом.

2Запікати в духовці 1 годину.

00:00