1Сильно збити яйця сіллю, додати цукор, 1,5 склянки молока, натерту лимонну цедру та борошно. Все добре розмішати і розвести 2 склянками молока, вливаючи його поступово. Якщо тісто буде дуже рідким, додати трохи борошна, якщо густим, то - молока.
2На маленьку сковороду покласти трохи олії і випікати по обидва боки тонкі млинці.
МЛИННИЦЯ:
1Каструлю змастити маслом, укласти в неї млинці, перекладаючи їх щоразу різними начинками: м'ясна, з гречаної каші з грибами, з яєць. Або: м'ясна, з сиру, з розсипчастої манної каші. Або будь-якими іншими.
2Каструлю заповнити доверху, закінчивши млинчиком. Змастити маслом і підрум'янити в духовці.