млинці
млинці

Млинці гречано-пшеничні царські

  

1 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Борошно гречане - 3 склянки

Борошно пшеничне - 2 склянки

Молоко - 0,9 л

Вершки - 0,3 л

Сметана - 200 г

Дріжджі - 25 г

Яйця - 5 шт.

Масло вершкове - 100 г

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ст. ложка

Directions

1Поставити опару з гречаного борошна, 0,6 л теплого кип'яченого молока, і дріжджів.

2Коли підніметься, додати жовтки, розтерті з вершковим маслом і сметану, пшеничне борошно, 0,3 л теплого молока, сіль, цукор, все ретельно вимісити лопаткою, поки тісто не відставатиме від неї, і поставити в тепле місце на 1,5-2 години.

3Потім окремо збити білки і вершки, з'єднати їх, поклавши білки в вершки. Покласти цю суміш в тісто, обережно, зверху вниз розмішати, дати постояти 10-15 хвилин, щоб трохи підійшло і пекти.

00:00