1У посуд налити половину норми злегка нагрітого молока, додати розведені в молоці дріжджі, всипати 1 ст. ложку цукру, просіяне борошно. Все добре перемішати до однорідної маси. Посуд з тістом накрити тканиною і дати постояти в теплому місці 2,5-3 години.
2Потім додати решту теплого молока, жовтки, цукор, сіль, борошно. Замісити тісто та поставити в тепле місце для бродіння.
3Через 1-1,5 години Додати маргарин, добре перемішати, дати тісту піднятися.
4За 20 хвилин до випічки покласти перебрані, промиті, розігріті цукром (до розбухання) родзинки, добре розмішати. Додати збиті вершки, обережно перемішати.
5Млинці випікати на добре розігрітій змащеній маслом сковороді.
6До млинців подати мед, варення, повидло або сметану, збиту з цукром.