Млинці з куркою

    

17 Лютого, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Курка - 400 г грудок

Борошно пшеничне - 200 г

Яйця - 3 шт.

Цибуля - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Масло вершкове - 5 ст. ложок

Олія - 5 ст. ложок

Вода

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Покласти в каструлю курку, 1 цибулину та моркву. Залити холодною водою так, щоб вона повністю прикрила курку. Зварити курку до готовності, посолити бульйон.

2Вийняти курку, остудити та позбутися кісток. Пропустити м'ясо через м'ясорубку разом з морквою.

3Другу цибулину очистити, нарізати кубиками, обсмажувати 7 хвилин на вершковому маслі. Змішати з подрібненим м'ясом, посолити, поперчити, додати 4 ст. ложки готового бульйону. Ретельно перемішати. Залишити остигати.

4ТІСТО: Розтопити на водяній бані вершкове масло, додати яйця, посолити, влити воду. Поступово вмішати муку. За консистенцією готове тісто має нагадувати рідку сметану.

5Змастити чашу мультиварки маслом, невелику кількість млинцевого тіста зачерпнути ополовником і вилити в чашу мультиварки. Встановити режим «Смаження». Обсмажувати по 3 хвилини з кожного боку.

6На кожен млинець викласти по 1 ст. ложці начинки та скрутити у вигляді конверта.

7Викласти в чашу мультиварки готові конвертики та покласти зверху кілька шматочків вершкового масла. Закрити кришку та готувати в режимі «Тушкування» 10 хвилин.

8Подавати до столу гарячими.

00:00