Млинці з морепродуктами та локшиною
млинці, оладки, сирники, страви з морепродуктів швидко
2 Квітня, 2017
100 лучших рецептов блюд на cкорую руку
- Cook: 30 mins
- Yields: 1 порція
Ingredients
МЛИНЦІ:
Молоко - 100 мл
Борошно - 50 г
Яйця - 1 шт.
Сіль
Цукор
Олія для смаження
НАЧИНКА:
Морепродукти (свіжоморожені креветки, мідії, кальмари, міні-восьминоги та ін.) - 100 г
Локшина рисова - 30 г
Квасоля спаржева - 30 г
Часник - 1 зубчик
Яйця - 1 шт.
Лимон - 0,5 шт. (сік)
Соєвий соус - 20 мл
Цукор - 1 щіпка
Сіль
Олія оливкова для смаження - 20 мл
Directions
МЛИНЦІ:
1Замісити рідке тісто з яйця, борошна та молока. Додати цукор і сіль, перемішати. Спекти тонкі млинці на змащеній олією сковороді.
НАЧИНКА:
1Залити рисову локшину крутим окропом, залишити на 3-5 хвилин, відкинути на друшляк.
2Подрібнити очищений часник, обсмажувати разом з морепродуктами на розігрітій оливковій олії 1-2 хвилини.
3Додати сіль, яйце та спаржеву квасолю, смажити при постійному помішуванні ще 1-2 хвилини.
4Всипати цукор, влити сік лимона та соєвий соус. Прогріти 1-2 хвилини, змішати з рисовою локшиною.
МЛИНЦІ З НАЧИНКОЮ:
1Викласти невелику кількість начинки на кожен млинець, згорнути трубочками. Нарізати при подачі шматочками.