Млинці з повидлом

  

8 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Борошно - 160 г

Яйця - 1 шт.

Вода газована або звичайна - 400 г

Сіль - 1 щіпка

Цукор - 1 щіпка

Повидло фруктове

Смалець

Цукрова пудра

Directions

1У каструлі збити яйця, ввести в піну газовану воду, сіль, цукор, борошно і поставити масу на 1 годину в тепле місце.

2Розтопити смалець, обережно налити його на сковороду, довести до кипіння і злити в каструлю з тістом.

3Маленьким черпаком налити тісто на сковороду і, швидко повертаючи сковороду круговими рухами, розлити тісто рівномірним тонким шаром. Млинці з обох сторін випікати до світло-червоного кольору.

4Зняті з сковороди млинчики укласти на плоску тарілку, що стоїть на каструлі з гарячою водою (тоді вони будуть теплими до кінця випічки). Кожен млинець намазати фруктовим повидлом і скачати в трубочку. Поверхню рясно посипати цукровою пудрою.

5Якщо млинці охололи, підігрівати їх тільки на пару: дно каструлі застелити млинцем без повидла, а на нього укласти скачані млинці, каструлю накрити кришкою і поставити у велику посудину з окропом.

00:00