Млинці з яблуками та сиром

  

12 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Борошно - 50 г

Яйця - 2 шт.

Молоко - 1 склянка

Цукор - 1 щіпка

Сіль - 1 щіпка

Яблука - 4 шт.

Лимон - 2 ст. ложки соку

Мед - 2 ст. ложки

Кориця

Олія - ​​1 ст. ложка

Сир м'який - 150 г

Цукрова пудра

М'ята

Directions

1Просіяти борошно через сито в миску і додати молоко, яйця, цукор і сіль. За допомогою кулінарного вінчика приготувати однорідне тісто для млинців і помістити для його охолодження в холодильник на 10 хвилин.

2Почистити яблука, розрізати їх на 4 частини, видалити серцевину і нарізати тонкою соломкою. Змішати лимонний сік, мед, корицю і цим розчином полити яблучні дольки.

3Розігріти масло на сковороді і спекти млинці.

4Намазати млинці м'яким сиром. Викласти яблучну соломку на одну половину кожного млинця, накрити її другою половиною і посипати зверху цукровою пудрою. Прикрасити листочками м'яти.

00:00