Щука фарширована

    

12 Жовтня, 2016

Душевная кухня №1 - Русская кухня / Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 20 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Щука - 1 шт. (1-1,5 кг)

Хліб пшеничний - 180 г

Молоко - 1 стакан

Яйця - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 2 головки

Буряк - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Соус томатний - 300 г

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Часник - 1 зубчик

Зелень кропу

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Щуку розібрати на філе зі шкірою без кісток. Зрізати частину м'якоті, залишаючи на шкірі шар 0,5 см.

2М'якоть риби і цибулину пропустити через м'ясорубку, змішати з замоченим в молоці хлібом, яйцями, маслом, посолити, додати перець і пропустити через м'ясорубку 2 рази.

3Покласти приготований фарш на філе риби і згорнути його рулетом, потім нарізати рулет порційними шматками.

4На дно посуду покласти нарізані скибочками сирі буряки, моркву, другу цибулину, на них - фаршировану щуку. Залити рибу і овочі водою, додати рубаний часник і тушкувати 1 годину.

5Готову щуку укласти на блюдо разом з тушкованими овочами. Окремо можна подати відварну картоплю, посипавши її рубаною зеленню, і томатний соус.

00:00