млинці
млинці

Млинці пшеничні легкі

  

20 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Борошно - 4 склянки

Молоко - 2 склянки

Дріжджі - 25 г

Яйця - 4 шт.

Цукор - 2 ч. Ложки

Сіль - 1 ч. Ложка

Олія

Directions

1Поставити опару з 3 склянок борошна, теплого молока і дріжджів. Коли трохи підійде, підмішати невелику кількість борошна. Так повторити кілька разів, в цілому додавши близько 1 склянки борошна. Дати як слід піднятися.

2Перед випічкою покласти жовтки, розтерті з цукром, сіль, перемішати, з'єднати зі збитими в піну білками. Отримавши таким чином рідке тісто, пекти млинці на рясно змащеній олією сковороді, на помірному вогні.

00:00