Морквяні кульки

  

17 Жовтня, 2016

Из капусты и морковки (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Сир - 150 г

Сир (творог) нежирний - 100 г

Сметана — 2-3 ст. ложки

Морква - 2 шт.

Зелень петрушки - 2-3 ст. ложки

Сухарі мелені - 100 г

Directions

1Сир розім'яти, змішати з сиром (творогом), додати сметану і збити.

2Моркву натерти на дрібній тертці, обсушити від надлишків соку і додати в сирну масу, перемішати і поставити в холодильник на 1 годину.

3З охолодженої маси сформувати кульки діаметром 3 см.

4Зелень петрушки дрібно нашаткувати і перемішати з меленими сухарями. Обваляти морквяно-сирні кульки в цій суміші. Кульки охолоджувати 1 годину.

5Оформити кульки зеленню і скибочками моркви.

00:00