Морський гребінець з картоплею фрі страви з морепродуктів 22 Жовтня, 2016 Блюда во фритюре (Семь поварят) Cook: 35 mins Yields: 8 порцій Ingredients Морський гребінець - 500 г Борошно пшеничне - 3 ч. ложки Яйця - 1 шт. Сухарі панірувальні - 3 ст. ложки Картопля - 8 шт. Лимон - 1/2 шт. Перець чорний мелений Сіль Олія для фритюру Зелень кропу Directions 1М'якоть морського гребінця промити, нарізати шматочками, посипати сіллю, перцем, обваляти в борошні, змочити в яйці, запанірувати в сухарях. 2Обсмажувати у фритюрі 4-5 хвилин до утворення скоринки. 3Картоплю нарізати брусочками і обсмажити у фритюрі. 4Готову картоплю вийняти шумівкою і покласти на сито, коли жир стече, посолити. 5Смажені шматочки морського гребінця покласти на тарілку, поруч укласти картоплю. 6Посипати зеленню кропу та прикрасити шматочками лимона.До страв з морського гребінця найкраще підходить біле сухе вино 00:00