Морський гребінець з картоплею фрі

  

22 Жовтня, 2016

Блюда во фритюре (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Морський гребінець - 500 г

Борошно пшеничне - 3 ч. ложки

Яйця - 1 шт.

Сухарі панірувальні - 3 ст. ложки

Картопля - 8 шт.

Лимон - 1/2 шт.

Перець чорний мелений

Сіль

Олія для фритюру

Зелень кропу

Directions

1М'якоть морського гребінця промити, нарізати шматочками, посипати сіллю, перцем, обваляти в борошні, змочити в яйці, запанірувати в сухарях.

2Обсмажувати у фритюрі 4-5 хвилин до утворення скоринки.

3Картоплю нарізати брусочками і обсмажити у фритюрі.

4Готову картоплю вийняти шумівкою і покласти на сито, коли жир стече, посолити.

5Смажені шматочки морського гребінця покласти на тарілку, поруч укласти картоплю.

6Посипати зеленню кропу та прикрасити шматочками лимона.

До страв з морського гребінця найкраще підходить біле сухе вино

 

00:00