100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Апельсини - 2 шт.
Лимон - 1 шт.
Цукор - 200 г
Вода - 2,5 склянки
Желатин - 2,5 ст. ложки
Directions
1Желатин залити 0,5 склянки води, залишити для набухання.
2З води та цукру зварити сироп, влити желатин, довести до кипіння, зняти каструлю з плити, всипати натерту на дрібній тертці цедру двох апельсинів, додати апельсиновий і лимонний соки, накрити кришкою і остудити до кімнатної температури.
3Потім процідити рідину через марлю і збивати до перетворення її в піну.
4Перекласти збиту масу в змочену холодною водою форму та винести на холод.
5Перед подачею на стіл опустити форму на кілька секунд у гарячу воду та викласти мус на блюдо.