Мус із апельсинів

    

14 Жовтня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Апельсини - 2 шт.

Лимон - 1 шт.

Цукор - 200 г

Вода - 2,5 склянки

Желатин - 2,5 ст. ложки

Directions

1Желатин залити 0,5 склянки води, залишити для набухання.

2З води та цукру зварити сироп, влити желатин, довести до кипіння, зняти каструлю з плити, всипати натерту на дрібній тертці цедру двох апельсинів, додати апельсиновий і лимонний соки, накрити кришкою і остудити до кімнатної температури.

3Потім процідити рідину через марлю і збивати до перетворення її в піну.

4Перекласти збиту масу в змочену холодною водою форму та винести на холод.

5Перед подачею на стіл опустити форму на кілька секунд у гарячу воду та викласти мус на блюдо.

Дієта при гіпотонії

00:00