М’ясо з тушкованою капустою страви з м'яса аерогриль 18 Жовтня, 2016 365 блюд для аэрогриля Ingredients М'ясо - 800 г Капуста квашена - 500 г Гриби сушені - 50 г Чорнослив - 50 г Вино червоне - 50 мл Цибуля ріпчаста - 1 шт. Сіль Directions 1Капусту, цибулю дрібно нарізати, гриби замочити. М'ясо нарізати дрібними кубиками, чорнослив - тонкими смужками. 2В один горщик покласти квашену капусту, а в другій - капусту і гриби. Обидва горщика поставити на нижню решітку аерогрилю. 3На верхню решітку поставити сковороду з м'ясом і цибулею. 4Готувати 15 хвилин при максимальній температурі. 5Поєднати в одній каструлі м'ясо, капусту, додати чорнослив, сіль, залити червоним вином і готувати 30 хвилин. 00:00