Овочі фаршировані тушковані

    

23 Липня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Кабачки - 3 шт.

Баклажани - 3 шт.

Капуста - 1 невеликий качан

М'ясо - 300 г

Рис відварний - 100 г

Зелень петрушки та кропу

Directions

1Кабачки вимити, очистити від шкірки, видалити серцевину, розрізати впоперек (товщиною в 3-4 см). Баклажани вимити, видалити серцевину, кожен баклажан розрізати на 3-4 частини. Білокачанну капусту вимити, розділити на листя, обдати окропом.

2Відварити м'ясо нежирних сортів, пропустити через м'ясорубку, в фарш додати рис і зелень.

3Фаршем заповнити овочі, частину фаршу загорнути в листя капусти, все обережно скласти рядами у велику каструлю, на дно покласти трохи вершкового масла. У каструлю налити трохи води, додати вийняту з баклажанів м'якоть. Тушкувати на невеликому вогні до готовності.

Дієта при оксалатних каменях

00:00