оладки
оладки

Оладки бісквітні

  

29 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Яйця - 4 шт.

Борошно - 4 ст. ложки (з верхом)

Пекарський порошок - 1 ч. ложка (без верху) або

Харчова сода - 0.5 ч. ложки + оцет

Сіль

Цукор

Вершкове масло або вершковий маргарин для смаження

Полуниця

Яблука

Ревінь

Directions

1Відокремити жовтки від білків. Білки збити в густу піну, додати всі жовтки, борошно з пекарським порошком, сіллю і цукром, обережно перемішати.

2Смажити, як дріжджові оладки.

3У це тісто можна додати 500 г дрібних ягід полуниці, натерті на буряковій тертці яблука, дрібно нарізаний ревінь і інше.

4І смажити.

00:00