Оладки грибні під гороховим соусом

  ,

17 Березня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Печериці - 1 кг

Борошно - 1-1,5 склянки

Зелений горошок - 1 банка

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль

Перець

Directions

СОУС:

1У каструлю покласти зелений горошок разом із рідиною, 1 ст. ложку борошна, цукор і довести до кипіння, постійно помішуючи. Готувати до загустіння маси на маленькому вогні.

ОЛАДКИ:

1Гриби очистити, вимити, відварити та дуже дрібно нарізати (можна перекрутити в м'ясорубці).

2Змішати воду і борошно, вимішати тісто рідкої консистенції. Змішати тісто з грибною масою, посолити, поперчити.

3Тісто викладати ложкою в розігріту олію, обсмажувати з двох боків.

4Перед подачею оладки полити соусом.

00:00