Оладки з гарбуза з ковбасою млинці, оладки, сирники 16 Жовтня, 2016 Домашние блины (50 самых лучших рецептов) Ingredients Гарбуз - 600 г Ковбаса варена - 250 г Яйця - 3 шт. Масло вершкове - 1 ч. ложка Борошно - 80-100 г Олія для смаження Сіль Томатний соус - 200 г Directions 1Очищений гарбуз подрібнити на крупній тертці. 2Ковбасу пропустити через м'ясорубку. 3Жовтки розтерти з маслом, покласти гарбуз, ковбасу, просіяне борошно, сіль, перемішати, ввести збиті білки. 4Ложкою викладати невеликі оладки на сковороду з розігрітим маслом і обсмажити з обох боків. 5Подавати одразу після смаження, уклавши в ряд на довгасте блюдо. Окремо подати томатний соус. 00:00