гарбузові оладки
гарбузові оладки

Оладки з гарбуза з ковбасою

  

16 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Гарбуз - 600 г

Ковбаса варена - 250 г

Яйця - 3 шт.

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Борошно - 80-100 г

Олія для смаження

Сіль

Томатний соус - 200 г

Directions

1Очищений гарбуз подрібнити на крупній тертці.

2Ковбасу пропустити через м'ясорубку.

3Жовтки розтерти з маслом, покласти гарбуз, ковбасу, просіяне борошно, сіль, перемішати, ввести збиті білки.

4Ложкою викладати невеликі оладки на сковороду з розігрітим маслом і обсмажити з обох боків.

5Подавати одразу після смаження, уклавши в ряд на довгасте блюдо. Окремо подати томатний соус.

00:00