деруни
деруни

Оладки картопляні, фаршировані м’ясом

  

15 Листопада, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Картопля

Яйця

Борошно

Олія

ФАРШ:

Свинина

Цибуля

Сіль

Перець

Directions

1Сиру картоплю натерти на дрібній тертці, додати борошно, яйце і все перемішати.

2Викласти ложкою у вигляді коржів на розпечену сковороду, на кожен з них покласти свинячий фарш, зверху накрити картопляною масою. Обсмажити до рум'яної скоринки з обох сторін, перекласти в гусятницю і поставити в духовку на 10-15 хвилин.

3ФАРШ: Свинину пропустити через м'ясорубку, додати підсмажену цибулю, сіль, перець і все перемішати.

4Блюдо подати із смаженим салом (шпик).

00:00