Омлет зі спаржею та креветками

  ,

1 Грудня, 2017

Блюда фаршированные (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яйця - 4 шт.

Спаржа - 250 г

Креветки варені - 100 г

Вершки - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Зелень

Сіль

Directions

1Варити спаржу в підсоленій воді 20 хвилин.

2Креветки прогріти 1 хвилину в підсоленій воді.

3Яйця збити з вершками, посолити та випекти 4 омлети у вигляді тонких млинців.

4Покласти кожен омлет на підігріту тарілку, в середину покласти спаржу, загорнути краї омлету, можна скріпити їх шпажкою. Збоку укласти гарячі креветки. Оформити зеленню.

00:00