Оселедець під шубою з сиром і солоними огірками салати російська кухня 18 Жовтня, 2016 365 рецептов вкусной русской кухни Ingredients Оселедець солоний - 200 г філе Яйця - 2 шт. Буряк - 1 шт. Сир - 100 г Огірки солоні - 2 шт. Майонез Зелень кропу Сіль Directions 1Філе дрібно порізати. Буряк і яйця відварити окремо, очистити. Огірки, підготовлений буряк, 1 яйце та сир натерти на крупній тертці. 2У прозорий салатник викласти рівними шарами: оселедець, яйце, огірки, сир і буряк. Кожен ряд трохи підсолити і змастити майонезом. 3Друге яйце натерти на дрібній тертці, посипати салат. Прикрасити зеленню кропу. 00:00