Оселедець під шубою з сиром і солоними огірками

    

18 Жовтня, 2016

 365 рецептов вкусной русской кухни

Ingredients

Оселедець солоний - 200 г філе

Яйця - 2 шт.

Буряк - 1 шт.

Сир - 100 г

Огірки солоні - 2 шт.

Майонез

Зелень кропу

Сіль

Directions

1Філе дрібно порізати. Буряк і яйця відварити окремо, очистити. Огірки, підготовлений буряк, 1 яйце та сир натерти на крупній тертці.

2У прозорий салатник викласти рівними шарами: оселедець, яйце, огірки, сир і буряк. Кожен ряд трохи підсолити і змастити майонезом.

3Друге яйце натерти на дрібній тертці, посипати салат. Прикрасити зеленню кропу.

00:00