Паска з родзинками та вишнею

    , ,

7 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 300 г

Цукор - 70 г

Родзинки - 50 г

Вишня без кісточок - 50 г

Молоко - 50 мл

Масло вершкове - 30 г

Олія - 30 мл

Дріжджі - 5 г

Яйця - 2 шт.

Ванілін - 0,5 ч. ложки

Сіль

Directions

1У теплому молоці розвести дріжджі, додати 2 ст. ложки борошна, 1,5 ч. ложки цукру, перемішати, накрити рушником і дати опарі підійти в теплі 25 хвилин.

2Яйця збити з залишками цукру.

3У глибокому посуді змішати опару, сіль, ванілін і збиті яйця. Всипати борошно та замісити тісто. Потім викласти тісто на стіл, додати олію та місити тісто плавними рухами рук.

4Повернути тісто знову в глибокий посуд, накрити рушником і прибрати в тепле місце на 4 години.

5Родзинки залити окропом і дати постояти 10 хвилин.

6Коли тісто підійде, додати в нього родзинки та вишню.

7Викласти тісто в чашу мультиварки та встановити режим «Підігрів» на 10 хвилин.

8Вимкнути режим і дати тісту постояти 20 хвилин.

9Потім встановити режим «Випічка» на 1,5 години.

10Після завершення режиму кришку мультиварки відразу не відкривати, дати постояти пасці ще 5 хвилин. Потім відкрити кришку і дати пасці охолонути. Виймати паску, використовуючи ємність для варіння на пару.

11Готову паску можна прикрасити білковою або шоколадною глазур'ю та посипкою.

00:00