Пенне з гострим соусом «Араббьята»

    

22 Березня, 2017

Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Пенне або будь-який інший вид короткої пасти - 350 г

Сіль велика для варіння пасти

ДЛЯ СОУСУ:

Помідори консервовані у власному соку - 500 г

Часник - 3 зубчики

Олія оливкова extra virgin - 20 мл

Перець червоний гострий

Сіль

Зелень петрушки (за бажанням)

Directions

1Почистити часник і нарізати невеликими скибочками.

2Розігріти на сковороді оливкову олію, додати часник і пасерувати пару хвилин.

3Видалити часник, додати помідори, гострий червоний перець, сіль і продовжити готувати соус 25-30 хвилин на слабкому вогні, періодично помішуючи. Можна додати в соус трохи рубаною петрушки.

4Помістити пасту в киплячу підсолену воду (приблизний час варіння - 9 хвилин).

5Відкинути готову пасту на друшляк.

6Викласти пасту до готового гострого томатного соусу і ретельно перемішати.

Страва з регіону Лаціо

00:00