Печеня зі свинини в фользі страви з м'яса духовка 10 Листопада, 2016 300 рецептов. Блюда из духовки Ingredients Свинина - 1 кг (спинна частина без шкіри) Зелень (петрушка, кріп, селера) рубана - 1 стакан Цибуля - 2 шт. Часник - 2 зубчики Кмин Гвоздика - 3 бутона Перець Сіль Цукор - 1 ч. ложка Лимонна кислота Олія - 1 ст. ложка Directions 1Цибулю та часник подрібнити, змішати з рубаною зеленню, подрібненою гвоздикою, перцем, сіллю, цукром і лимонною кислотою. 2Руки змочити олією, натерти свинину сумішшю спецій, загорнути у фольгу, покласти на сковороду або решітку. Запікати в духовці 2 години. 3Печеню розрізати на шматки та подавати разом зі смаженою картоплею, грибним соусом і консервованими овочами. 00:00