Печиво південноафриканське
Печиво південноафриканське

Печиво південноафриканське

    

18 Вересня, 2018

50 рецептов африканской кухни

Ingredients

Борошно - 500 г

Сіль - 1 щіпка

Розпушувач - 1 пакетик

Масло вершкове - 60 г

Яйця - 2 шт.

Молоко - 1‑2 ст. ложки

Цукор - 500 г

Вода - 0,25 л

Імбир мелений - 0,5 ч. ложки

Жир для смаження

Directions

1У воду покласти цукор з імбиром і варити 15 хвилин, не мішаючи; остудити.

2Приготувати тісто з борошна, солі, розпушувача, вершкового масла, яєць і молока.

3Розкачати тісто в пласт товщиною 0,5 см, нарізати його на квадрати 5x5 см. Кожен квадрат розрізати на 3 смужки так, щоб верхній край залишився цілим. Надрізані краї переплести.

4Печиво, що нагадує косички, смажити в киплячому жирі, доки воно не стане золотисто-жовтим. Готове печиво спливає наверх.

5«Косички» вмочити в холодний сироп і обсушити на ситі.

6Подавати до кави.

00:00