Пудинг абрикосовий

    

1 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

  • Cook: 3 hrs

Ingredients

Абрикоси - 200 г

Полуниця - 50 г

Цукор - 50 г

Желатин - 4 г

Яйця - 8 білків

Directions

1Розтерти абрикоси та садову полуницю, додати розтертий цукор або цукрову пудру, розведений у воді желатин і збиті в піну білки. Все добре розмішати та викласти у змочені холодною кип'яченою водою формочки.

2Поставити в холодильник на 2-3 години для застигання.

3Перед подачею швидко опустити формочку в гарячу воду та перекинути на блюдечко. Пудинг бажано прикрасити збитими вершками.

00:00