Пудинг рисовий десерти лікувальне харчування 2 Липня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Рис - 2 ст. ложки Вода - 1 склянка Масло вершкове - 1 ч. ложка Цукор - 1 ст. ложка Яйця - 1 шт. Directions 1Рис промити в холодній воді, залити склянкою окропу та покласти цукор. Накрити кришкою і варити на повільному вогні 1,5 години. 2Зняти з вогню, трохи остудити та з'єднати з жовтком і збитим білком. 3Викласти в формочку, змащену маслом, і поставити на водяну баню в несильно нагріту духовку на 1 годину.Дієта при хронічному пієлонефриті, уратних каменях, нирковій недостатності, хронічному циститі 00:00