Пюре по-саксонськи гарніри, овочеві страви здорове харчування 6 Травня, 2017 100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Картопля - 5 шт. Ріпа - 5 шт. Цибуля - 2 шт. Масло вершкове - 100 г Молоко - 100 мл Сіль Directions 1Картоплю та ріпу промити, очистити і відварити в одному посуді в підсоленій воді. 2Цибулю очистити, нарізати шматочками та прогрівати у воді, поки вона не закипить. Потім її злити та залити цибулю теплою підсоленою водою. 3Картоплю та ріпу відкинути на друшляк, змішати з вареною цибулею, попередньо злегка віджатою, та протерти, щоб вийшло пюре. 4Додати вершкове масло, розвести при необхідності молоком і подавати на стіл гарячим як гарнір. 00:00