Котлети капустяні

    

6 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста - 1 середній качан

Манна крупа - 100 г

Молоко - 100 мл

Яйця - 3 шт.

Сухарі - 0,5 склянки

Олія - 3 ст. ложки

Сметана - 200 мл

Directions

1Капусту очистити, дрібно нашаткувати та скласти в каструлю. Туди ж влити гаряче молоко, поставити каструлю на плиту, накрити кришкою і тушкувати до готовності приблизно 30-40 хвилин.

2У готову капусту поступово всипати манну крупу, безперервно помішуючи, щоб не було грудок, і продовжувати тушкувати ще 5-10 хвилин.

3Після цього каструлю зняти з вогню, в капусту додати яєчні жовтки, сіль, добре вимішати та охолодити.

4З охолодженої маси приготувати котлети, змочити їх в яєчному білку, обкачати в сухарях і обсмажити з обох боків.

5Потім потушкувати у сметані.

00:00