Пюре по-саксонськи

  ,   

6 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Картопля - 5 шт.

Ріпа - 5 шт.

Цибуля - 2 шт.

Масло вершкове - 100 г

Молоко - 100 мл

Сіль

Directions

1Картоплю та ріпу промити, очистити і відварити в одному посуді в підсоленій воді.

2Цибулю очистити, нарізати шматочками та прогрівати у воді, поки вона не закипить. Потім її злити та залити цибулю теплою підсоленою водою.

3Картоплю та ріпу відкинути на друшляк, змішати з вареною цибулею, попередньо злегка віджатою, та протерти, щоб вийшло пюре.

4Додати вершкове масло, розвести при необхідності молоком і подавати на стіл гарячим як гарнір.

00:00