Піца кальцоне «Домашня»

    ,

9 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 1 шт.

Ingredients

Тісто для піци - 140 г

М'ясо нежирне сирокопчене або балик - 50 г

Бекон - 40 г

Сметана - 40 г

Томатна паста або готовий соус для піци - 2-3 ст. ложки

Зелена цибуля - кілька пір'їв

Кінза - кілька гілочок

Петрушка - кілька гілочок

Борошно на підпил

Directions

1Нарізати сирокопчені м'ясо та бекон тонкими скибочками. Крупно нарвати руками зелену цибулю. Відокремити від стебел листочки кінзи та петрушки.

2Розкачати тісто в круглий пласт товщиною 1 см, викласти на присипане борошном деко.

3Змастити половину основи томатною пастою. Викласти скибочки бекону та м'яса, рівномірно розподілити зелену цибулю, посипати зеленню. Полити начинку сметаною, закрити другою половиною тіста, защипнути краї.

4Випікати в розігрітій до 300°С духовці 8-9 хвилин.

00:00