Рис строкатий каші та круп'яні страви, овочеві страви 22 Квітня, 2017 Блюда с рисом (Семь поварят) Cook: 1 hr Yields: 4 порції Ingredients Рис - 125 г Відвар овочевий - 750 г Кукурудза - 150 г Цукіні - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Перець солодкий червоний - 1 шт. Сир твердий тертий - 4 ст. ложки Базилік - 3-4 гілочки Душиця - 3-4 гілочки Олія кунжутна - 2 ст. ложки Сіль морська Перець чорний мелений Зелень петрушки Directions 1Цибулю, солодкий перець, цукіні нарізати дрібними кубиками. Кукурудзу бланшувати 2-3 хвилини, потім промити холодною водою, щоб зерна зберегли свій колір. 2Солодкий перець і цибулю спасерувати на олії, додати цукіні та трошки обсмажити. 3Рис промити спочатку в холодній, потім в гарячій воді, залити овочевим відваром, довести до кипіння та варити на слабкому вогні 15-20 хвилин. 4Додати овочі, дрібно рубані душицю та базилік, посолити, поперчити. Готувати ще 15-20 хвилин. 5У готову страву додати тертий сир, перемішати. 6Перед подачею посипати дрібно рубаною петрушкою. 00:00