Рулет грибний

    , ,

24 Квітня, 2018

222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит)

Ingredients

ДЛЯ ОПАРИ:

Вода - 1 склянка / 250 мл

Цукор - 3 ч. ложки

Борошно - 100 г

Дріжджі сухі - 7 г

ДЛЯ ТІСТА:

Сіль - 1 ч. ложка

Борошно - 2 склянки / 320‑340 г

Олія - 2 ст. ложки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Олія - 2 ст. ложки

Гриби свіжі - 500‑700 г

Цибуля - 2 шт. середні

Сіль - 0,5 ч. ложки

Directions

ОПАРА:

1У теплій воді розчинити цукор і дріжджі. Вмішати муку та залишити опару до появи бульбашок і збільшення в два рази.

ТІСТО:

1В опару, що підійшла, вмішати сіль і олію. Всипати частину борошна, розмішати. 0,5 склянки борошна насипати на стіл і викласти на нього тісто.

2Замісити пружне тісто, накрити його плівкою і залишити на час приготування начинки.

НАЧИНКА:

1Цибулю очистити, крупно нарізати. У сковороді розігріти олію і викласти цибулю. На невеликому вогні обсмажити цибулю при періодичному помішуванні до зарум'янювання.

2Поки смажиться цибуля, гриби вимити та натерти на найбільшій тертці або дрібно нарізати. Покласти нарізані гриби в сковороду з приготованою цибулею, посолити, перемішати, тушкувати на малому вогні при постійному помішуванні. Потім зняти сковороду з вогню і остудити начинку до теплого стану.

РУЛЕТ:

1Тісто розкачати у прямокутник, рівним шаром викласти начинку та згорнути в рулет.

2Рулет покласти на деко, застелене папером для випічки. Зверху змастити водою, залишити до збільшення об'єму.

3Потім знову змастити поверхню рулету водою і поставити в заздалегідь розігріту до 180‑200°C духовку на 25‑30 хвилин.

4Готовий рулет вийняти з духовки і рясно змастити водою або чаєм. Накрити кухонним рушником.

00:00