Рулет морквяний з яблуками

  ,   

11 Жовтня, 2016

Из капусты и морковки (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Морква - 1.2 кг

Яблука - 360 г

Борошно пшеничне - 6 ст. ложок

Крупа манна - 90 г

Яйця - 3 шт.

Сметана - 180 г

Масло вершкове - 30 г

Цукор - 6 ст. ложок

Directions

1Моркву нашаткувати і припустити до готовності.

2Очищені яблука нарізати, з'єднати з морквою, додати манну крупу, перемішати і припускати 10-15 хвилин.

3Злегка охолоджену морквяно-яблучну масу з'єднати з яйцями.

4CОУС: Борошно підсушити, охолодити, змішати з гарячою сметаною і цукром, довести суміш до кипіння.

5З морквяної маси сформувати батон, укласти його на змащене маслом деко, полити приготованим соусом і запікати при 200°С до золотистого кольору.

6При подачі нарізати рулет скибочками.

00:00