Різотто з гарбузом

    ,

8 Травня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Yields: 2 порції

Ingredients

Нашвидкоруч (2 порції за 20 хвилин):

Рис арборіо - 200 г

Гарбуз - 200 г

Цибуля - 0,5 шт.

Бульйон овочевий - 500 мл

Масло вершкове - 30 г

Вино сухе біле - 100 мл

Пармезан тертий - 1,5 ст. ложки

Олія оливкова для смаження

У мультиварці:

Рис - 250 г

Гарбуз -300 г м'якоті

Цибуля - 1 шт.

Бульйон овочевий - 500 мл

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Вино сухе біле - 100 мл

Пармезан - 50 г

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Directions

Нашвидкоруч:

1Очистити гарбуз, видалити насіння, нарізати м'якоть невеликими кубиками. Дрібно нашаткувати очищену цибулю.

2Обсмажити овочі в глибокій сковороді на розігрітій оливковій олії до м'якості гарбуза.

3Промити рис, всипати в сковороду. Посолити, перемішати. Почекати, поки вберуться залишки масла.

4Влити вино, дати йому випаруватися й увібратися в рис. Додати овочевий бульйон (на 1 см вище вмісту сковороди), протушкувати інгредієнти до повного вбирання рідини, періодично помішуючи дерев'яною лопаткою.

5Додати до готового різотто вершкове масло та тертий сир, перемішати.

У мультиварці:

1Гарбуз нарізати невеликими кубиками.

2У чашу мультиварки влити оливкову олію та обсмажувати на ній дрібно нарізану цибулю та гарбуз в режимі «Випічка» 15-20 хвилин.

3Після цього покласти в чашу рис і обсмажити його.

4Потім влити овочевий бульйон, вино, додати сіль, вершкове масло, перемішати та включити режим «Тушкування» на 1,5-2 години.

00:00