Салат багатошаровий з яловичим язиком
3 Червня, 2017
1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день
Ingredients
Язик - 0,5 яловичого або 1 свинячий
Яйця - 3 шт.
Печериці свіжі - 200 г
Огірки мариновані - 2 шт.
Цибуля - 2 шт.
Морква - 2 шт.
Часник - 4 зубчики
Сир - 200 г
Кріп - 20 г зелені
Майонез - 150 г
Сметана - 70 г
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
1Язик відварювати в підсоленій воді 2 години. Потім під холодною проточною водою очистити від шкірки. Дати охолонути, нарізати соломкою.
2Печериці залити окропом і варити 10 хвилин, відкинути на сито, охолодити, нарізати пластинами.
31 цибулину нарізати кубиками, обсмажити в олії, додати натерту на крупній тертці моркву та смажити до готовності; додати сіль, перець і тертий часник. Остудити.
4Залишки цибулі нарізати півкільцями і залити окропом на 10 хвилин.
5Варені яйця, огірки та зелень нарубати.
6Майонез змішати зі сметаною, посолити, поперчити.
7Викладати салат шарами, змащуючи майонезом: 1-й шар - язик, 2-й - огірки, 3-й - тертий сир, 4-й - обсмажена морква з цибулею, 5-й - печериці, 6-й - цибуля, 7-й - яйця, 8-й шар - рубана зелень.
8Салат поставити в холодильник на 30 хвилин.