Салат «Гніздо глухаря» салати 9 Січня, 2017 Закуски и салаты. Рецепты Анастасии Скрипкиной Ingredients Курка - 500 г філе Яйця - 5 шт. Сир пармезан - 50 г Картопля - 500 г Цибуля - 100 г Огірки - 250 г Олія Майонез Зелень Сіль Яйця перепелині - 3-4 шт. для прикраси Directions 1Куряче філе відварити, остудити, дрібно нарізати. 2Яйця відварити, відокремити білки від жовтків, білки натерти на дрібній тертці. Цибулю нарізати дрібно, огірки - соломкою, зелень подрібнити. 3Картоплю очистити, нарізати тонкою соломкою, обсмажити на олії. 4Змішати картоплю (трохи залишити для прикраси), огірки, філе, білки, цибулю, посолити. Заправити майонезом. 5Салат викласти в салатницю, посипати зеленню. Зробити поглиблення, покласти перепелині яйця, по колу викласти картоплю. 00:00