Салат «Гніздо глухаря»

  

9 Січня, 2017

Закуски и салаты. Рецепты Анастасии Скрипкиной

Ingredients

Курка - 500 г філе

Яйця - 5 шт.

Сир пармезан - 50 г

Картопля - 500 г

Цибуля - 100 г

Огірки - 250 г

Олія

Майонез

Зелень

Сіль

Яйця перепелині - 3-4 шт. для прикраси

Directions

1Куряче філе відварити, остудити, дрібно нарізати.

2Яйця відварити, відокремити білки від жовтків, білки натерти на дрібній тертці. Цибулю нарізати дрібно, огірки - соломкою, зелень подрібнити.

3Картоплю очистити, нарізати тонкою соломкою, обсмажити на олії.

4Змішати картоплю (трохи залишити для прикраси), огірки, філе, білки, цибулю, посолити. Заправити майонезом.

5Салат викласти в салатницю, посипати зеленню. Зробити поглиблення, покласти перепелині яйця, по колу викласти картоплю.

00:00