Салат зелений зі сметаною та яйцем салати 9 Грудня, 2016 Книга о вкусной и здоровой пище (1984) Ingredients Зелений салат - 300 г Огірки свіжі - 1 шт. Яйця - 2 шт. Зелень кропу або петрушки Заправка із сметани з оцтом - 0,5 склянки ЗАПРАВКА ЗІ СМЕТАНИ З ОЦТОМ Сметана - 0,25 склянки Оцет - 0,25 склянки Цукрова пудра - 1 ч. ложка Сіль Перець АБО Сметана - 0,5 склянки Оцет - 1-1,5 ст. ложки Цукор Directions 1Вимитий і обсушенний зелений салат нарізати та скласти в миску. 2Зварені круто яйця нарізати тонкими скибочками та змішати із заправкою зі сметани з оцтом. 3Перед подачею на стіл салат заправити, укласти в салатник, прикрасити кружечками свіжих огірків і посипати дрібно нарізаним кропом або зеленню петрушки. 4Подають салат до всіх м'ясних і рибних страв. ЗАПРАВКА ЗІ СМЕТАНИ З ОЦТОМ 1Змішати сметану з сіллю, перцем, оцтом і цукром. 00:00