Салат зі спаржі, лосося та картоплі

    

14 Грудня, 2016

365 рецептов праздничных блюд

Ingredients

Спаржа - 500 г

Лосось - 550 г філе

Картопля - 500 г

Каперси - 3 ст. ложки

Гірчиця - 3 ст. ложки

Лимон - 1 шт. + 80 мл соку

Зелень кропу подрібнена - 2,5 ст. ложки

Салат-латук - 1 качан

Олія оливкова - 80 мл

Цукор

Перець

Сіль

Directions

1З'єднати лимонний сік, каперси, гірчицю, зелень кропу, цукор, сіль і перець. Збити, додати олію.

2Потушкувати лосося зі скибочками лимона, поперчити. Охолодити, нарізати шматочками.

3Окремо потушкувати кубики картоплі та спаржу.

4З'єднати рибу, картоплю, спаржу, заправити приготованим соусом.

5Подавати з салатом-латук.

00:00