Салат зі спаржі, лосося та картоплі салати святкове 14 Грудня, 2016 365 рецептов праздничных блюд Ingredients Спаржа - 500 г Лосось - 550 г філе Картопля - 500 г Каперси - 3 ст. ложки Гірчиця - 3 ст. ложки Лимон - 1 шт. + 80 мл соку Зелень кропу подрібнена - 2,5 ст. ложки Салат-латук - 1 качан Олія оливкова - 80 мл Цукор Перець Сіль Directions 1З'єднати лимонний сік, каперси, гірчицю, зелень кропу, цукор, сіль і перець. Збити, додати олію. 2Потушкувати лосося зі скибочками лимона, поперчити. Охолодити, нарізати шматочками. 3Окремо потушкувати кубики картоплі та спаржу. 4З'єднати рибу, картоплю, спаржу, заправити приготованим соусом. 5Подавати з салатом-латук. 00:00