Салат із капусти та буряка

    

25 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста білокачанна - 1 качан середнього розміру або

Капуста квашена - 200 г

Буряк - 1 шт.

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Олія оливкова

Зелень кропу

Цукор

Сіль

Directions

1Свіжу капусту нашаткувати, посолити та перетерти руками до появи соку, а квашену віджати та нарізати.

2Буряк вимити, відварити або спекти, очистити від шкірки та нарізати кубиками.

3Все змішати, додати лимонний сік, цукор і сіль. Заправити салат оливковою олією. Перед подачею до столу прикрасити дрібно нарубаною зеленню кропу.

00:00